Δοκιμαστική λειτουργία, στηρίξτε το έργο με μια κοινοποίηση, αν έχετε blog/site/σελίδα επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία.

Βρες άμεσα δουλειά κάνοντας εργασίες που σου αρέσουν!

Βρείτε υπηρεσίες για ότι και αν ψάχνετε μέσα απο κριτικές & βαθμολογίες, ξοδέψτε λιγότερα ενώ παράλληλα αποκτάτε πρόσβαση σε πελάτες για τη δουλειά σας ή το hobby σας!


`

Βρείτε δουλειά

Αν ξέρετε να κάνετε κάτι καλά, εδώ μπορείτε να το κάνετε δουλειά, εάν πάλι έχετε μικρή επιχείρηση εδώ θα αποκτήσετε κ' άλλες δουλειέςΔώστε δουλειά

Με πάνω από 35 κατηγορίες, στο 'Η δουλειά μου' θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, ιδιώτες ή μικρούς επαγγελματίες.

Δώστε δουλειά

Τι είναι το Η δουλειά μου

dokimi keimenou gia ayto to link

Όταν ψάχνεις υπηρεσίες είναι λογικό να θέλεις κάτι αξιόπιστο και οικονομικό, στο H δουλειά μου μπορείς να δεις κάθε προφίλ ξεχωριστά και να συγκρίσεις τιμές.. αλλά και σχόλια! Διαλέξετε εκ του ασφαλούς..

Βρες το άτομο που ψάχνεις

Σκέφτηκες ότι μπορείς να κάνεις μια δουλειά χωρίς να στείλεις βιογραφικό; Θέλεις απλός να μπεις σε μία λίστα και να κάτι άμεσα; και να πληρωθείς επίσης άμεσα;

Το βρήκες!

Ευκαιρίες εργασίας

Πατώντας στο κουμπί Υποβολή πρότασης ή Μίσθωση εκδηλώνετε το ενδιαφέρων σας αλλά και το πόσο θέλετε να πληρώσετε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις! ενώ με το κουμπί Μήνυμα θα λύσετε όλες σας τις απορίες χωρίς πίεση!

Προστασία

Καθημερινά τεχνικοί και προγραμματιστές δουλεύουν για την ανάπτυξη του προγράμματος, ενώ διαφημιστές δαπανούν μεγάλα ποσά στο στην online διαφήμιση. Το 'Η δουλειά μου' είναι εντελώς δωρεάν! Εάν σας αρέσει η δουλειά μας, ζητήστε συνεργασία εδώ!

Πύλη ενημέρωσης

Η Πύλη ενημέρωσης του Η δουλειά μου θα είναι σύντομα κοντά σας για να σας ενημερώνει στο τι μπορείς να προσφέρεις και πως!, το νέο blog θα προβάλει το προφίλ σας ταυτόχρονα!

Δουλεύουμε για εσάς

Το 'Η δουλειά μου' είναι μια πλατφόρμα που γράφτηκε από την αρχή σε γλώσσα προγραμματισμού PHP να κάνει ακριβώς για την δουλειά που έχουμε μελετήσει, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο πυρήνα και έχουμε κάνει άψογη δουλειά στο Design.Στο Η δουλειά μου δεν εντάσσονται επίσημα επαγγέλματα όπως γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κ.τ.λ. καθώς λειτουργούμε περισσότερο με υπηρεσίες προερχόμενες από δεξιότητες σπουδών, hobby και εμπειρία.Τι λένε τα νούμερα για το
Η δουλειά μου 

Εδω θα μπορούσε να πάει γραφτεί κείμενο

Κατηγορίες 35
Περιοχές 116
Υπηρεσίες 2
Επισκέπτες 2279

Τι λένε τα μέλη μας:

Αν θέλετε και εσείς να στείλετε κάποια σχόλια.. επικοινωνήστε μαζί μας